Acte de lliurament de la I edició dels Premis als Millors Projectes de Coordinació i Integració de la Sanitat Catalana

9:30 am - 1:30 pm| 23/11/2018 | Jornades


Premis als millors projectes de la Coordinació i Integració de la Sanitat Catalana


Els premis als millors projectes de la coordinació i integració de la sanitat catalana són una iniciativa de la Societat Catalana de Gestió, amb la col·laboració de Laboratoris ESTEVE, que neixen amb la vocació de permanència, per fer un llarg camí en la promoció de la qualitat i la innovació en torn a la coordinació i integració de serveis assistencials. Aquesta iniciativa vol posar en valor projectes d’èxit, estimular i reconèixer les iniciatives que s’estan portant a terme en molt equips de professionals d’arreu de Catalunya.

En aquesta primera edició s’han valorat 105 projectes, amb una altísima qualitat i diversitat, tots ells fets amb la perspectiva de buscar noves solucions conjuntes a problemes que necessiten de la participació interdisciplinar i integrada.

Per donar visibilitat a aquests reconeixements s’ha organitzat aquesta jornada, en la qual a banda de fer-se entrega dels guardons i conèixer aquestes iniciatives, hem volgut comptar amb la presència del  professor Angel Castiñeira, un dels referents en lideratge i en treball en equip. Perquè a banda de l’esforç, les habilitats, la tenacitat i la innovació, el treball en equip sempre és la clau per millorar la gestió i seguir avançant també en la millora del sistema de salut, tal i com demostren els projectes guardonats.

Societat Catalana de Gestió Sanitària

Per a inscripcions cal emplenar aquest formulari. Els guardonats es faran públics el mateix dia de l’acte.