Jornada La gestió importa. La gestió del compromís… I ara què?

9:00 am - 1:30 pm| 24/11/2017 | Jornades


Imagen5


Arrenquem una nova jornada amb el lema la Gestió Importa, que, sota el títol La gestió del compromís… I ara què? pretén analitzar una situació complexa en la gestió de persones en el marc de les nostres organitzacions, que després de les mesures que s’han hagut de prendre a causa de la crisis econòmica, ha quedat molt afectada pel que fa als criteris i instruments, però que ha de seguir constituïnt un element fonamental del futur de les nostres organitzacions.

Sense cap mena de dubte, el compromís professional és un dels elements claus en l’èxit de les organitzacions, que cal gestionar adequadament, més encara en aquests moments. En el decurs de la jornada comptarem amb destacats experts i coneixedors de la gestió de les persones. Així mateix, tindrem l’oportunitat de conèixer d’aprop experiències de gestió en tots els àmbits  laborals que pretenen treballar en el reforç del compromís professional, i analitzarem quins han estat els elements i conductors que les han conduit a l’èxit.

Aquesta es una bona oportunitat per debatre, un any més, sobre aspectes trascendents que afecten a la gestió de les nostres organitzacions i la manera com, des de la nostra mirada professional, podem aportar eines i donar resposta als reptes que ens planteja el futur.

Pere Vallribera i Pau Pomar

Societat Catalana de Gestió Sanitària

Per a inscripcions cal que empleneu aquest formulari.