Pràcticum en gestió sanitària

Tot el dia| 18/01/2021 | Jornades


 9194_cat_ESCALA_INF_800_500


Programa avalat amb l’experiència de La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), que en el 1986 va posar en marxa el primer programa GIR de pràctiques en gestió sanitària en el qual hi van participar gestors referents del sector, i que durant més de 25 anys, ha ofert programes de formació directiva (DEF) promovent el coneixement i les bones pràctiques entre els més de 460 centres que aglutinen les més de 110 entitats sanitàries i socials associades a La Unió. Aquesta iniciativa està acreditada per la Societat Catalana de Gestió Sanitària.

  • Reforça la formació acadèmica en gestió sanitària amb un programa de pràctiques en centres referents de la xarxa sanitària de Catalunya.
  • Ofereix coneixements i pràctiques basades en l’experiència per fer créixer les habilitats a l’hora de dirigir les transformacions de les organitzacions amb l’objectiu d’assolir resultats d’excel·lència i sostenibles per atendre millor a les persones.
  • Inspirat en el projecte + FUTUR de La Unió, que identifica els principals reptes en la direcció i la gestió de les organitzacions sanitàries, amb l’objectiu d’actuar ara per avançar-se.

Coordinació de Pràcticum 

Noelia Santiago

noeliasantiago@uch.cat

Tel. 93 552 92 04