VII Jornada La gestió importa. Models de gestió i organització per al futur dels professionals de la salut

9:30 am - 2:00 pm| 25/10/2019 | Jornades


EMAILING_ges_19


L’objectiu del sistema de salut i dels seus centres i professionals és la quàdruple AIM: organitzacions que aportin valor, que millorin l’experiència del pacient, generin compromís professional i siguin eficients.

És això possible amb els actuals marcs normatius, laborals i jurídics? Hi ha evidència que molts dels models i instruments d’atenció, organització, gestió i govern del nostres centres s’han esgotat, fet que dificulta, quan no impedeix, assolir aquests objectius.

El Fòrum de Diàleg Professional, liderat pel Departament de Salut, te com a objectiu cercar les noves polítiques de planificació i ordenació de les professions sanitàries. La Societat Catalana de Gestió Sanitària, juntament amb altres 70 entitats, hi està participant activament, especialment en el repte d’establir les bases de models de gestió i organització del treball de centres i equips assistencials.

És per aquests motius que ens ha semblat una magnífica oportunitat per aprofundir en aquests transcendents àmbits, dedicar aquesta VII Jornada anual de “La Gestió Importa”, a les principals objectius i actuacions proposades per donar resposta a aquest repte dels nous models de gestió i d’organització, per tal d’obtenir els millors resultats per a tots, ciutadans, professionals i garantir la viabilitat del propi sistema.

Societat Catalana de Gestió Sanitària

Per a inscripcions empleneu aquest formulari